Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

A lovasparkról

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Facebook

Lovasparkunk Zala megyében, a 76-os főút mentén, Zalaegerszegtől 5 percre, Bagod községben található.

A lovaspark létrehozásával az volt a célunk, hogy vendégeink családias környezetben, megfelelő infrastruktúra és szakértelem mellett hódolhassanak ennek a gyönyörű szenvedélynek.

 A park jelenlegi formájában 2009. óta üzemel, és egész éves nyitvatartással áll lovasok és nem lovasok rendelkezésére egyaránt.
Az 5 hektáros területen elhelyezkedő, 40 box-szal, fedeles lovardával, füves és homokos pályával, karámokkal, lójártatóval felszerelt. Míg a lovasok szenvedélyüknek hódolnak, hozzátartozóik egy kellemes ital mellett élvezhetik klubhelyiségünk melegét s képernyőn keresztül figyelhetik a lovardabeli eseményeket.
Emellett szálláslehetőség, konferenciaterem, társalgó, fallabdapálya, gyermek játszósarok, kerti grill és halastó teszi még teljesebbé vendégeink szórakozását.
 
Az év folyamán, gyermek ügyességi verseny, lovasfarsang, díjugrató lovasverseny és edzőtáborok színesítik a park életét.
 
A zalai dombság nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy a képzett lovasok tavasszal és ősszel tereplovaglásokon és lovastúrákon vegyenek részt, gyönyörködve a táj nyújtotta szépségekben, a tél beköszöntével pedig lovasszánnal járhatja be a környéket. A nyaranta szervesztett lovastáborok önfeledt kikapcsolódást biztosítanak a fiataloknak is.
 
Nemcsak a sportolni vágyók kereshetnek fel minket, további lehetőségekkel állunk az Önök rendelkezésére. 20 fős konferenciatermünkben vállaljuk kisebb céges rendezvények, termékbemutatók szervezését és lebonyolítását, de lovasparkunk kitűnő helyszínt biztosít vidám születésnapok lovas gyerekzsúrok megtartásához is. A stílusos környezetben készített esküvői képek felejthetetlen emléket adnak.
 
Látnivalók a környéken:
-        AquaCity Vízicsúszda és Élménypark, Zalaegerszeg
-        Termálfürdő, Zalaegerszeg
-        Gébárti strand és csónakázó tó, Zalaegerszeg
-        Göcsej falumúzeum, Zalaegerszeg
-        TV torony és kilátó, Zalaegerszeg
-        Göcsej
-        Őrség
-        A Zalaréten végigfutó kerékpárút lehetőséget biztosít a biciklivel való megközelítéshez, Bagodtól Zalalövőig.
 
Reméljük hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük! Látogasson el hozzánk!